Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
De Lamas stoppen
De Lama's stoppen ermee. Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van de Meer en Jeroen van Koningsbrugge hebben besloten op het hoogtepunt van hun succes als Lama afscheid te nemen van hun publiek op TV en in het theater. Vanaf september zendt BNN de laatste 10 afleveringen van het succesvolle programma uit. In oktober start de afscheidstour langs alle grote theaterzalen. BNN is in gesprek met De Lama's om een nieuw programma te ontwikkelen dat in het voorjaar van 2009 te zien zou moeten zijn bij de omroep.

Directeur Televisie Pim Castelijn over het afscheid van De Lama's: De Lama's stoppen in hun huidige bezetting, maar BNN gaat zeker door met humor en improvisatie op televisie. We hebben hier heel veel van geleerd en gaan op zoek naar nieuw talent. Daarnaast zijn we blij dat we met het viertal bezig zijn om ook na De Lama's bij BNN programma's te blijven maken.

Het nieuws dat De Lama's aan de vooravond staan van hun laatste seizoen op televisie en in het theater, is vanmiddag om 16.00 uur als eerste aan honderden fans bekendgemaakt. In Hotel Arena in Amsterdam traden De Lama's speciaal voor hen op. Ook hebben De Lama's hun allergrootste fan gekozen, die tijdens één van de laatste televisieopnamen naast Patrick Lodiers mag plaatsnemen om het aanbod voor het Moordspel te doen.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
04-04-08 - 18:28

Bron: delamasonline.hyves.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100