Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Camedy.nl trapt af met Bad Habits CAMEDY Night
Het nieuwste crossmediale comedy platform van Nederland gaat lachend van start op 11 april. De officiële lancering van CAMEDY.NL zal plaatsvinden tijdens de eerste CAMEDY Night in de Leidse ‘Bad Habits’ op de Pelikaanstraat. De aanvang zal zijn om 21.00 uur en de toegang is gratis. De talenten kunnen zich meteen in de kijker spelen, omdat de maandelijkse ‘CAMEDY Nights’ terug te zien zullen zijn op CAMEDY.NL.

CAMEDY = Comedy + Camera
“Het bijzondere aan de CAMEDY avonden is dat alle optredens zullen worden opgenomen. Niet veel later zal alles online terug te zien zijn. Op deze manier kunnen er nóg meer mensen getuige zijn van de optredens van de betrekkelijk onbekende comedians en hiermee zullen ze de theaterwereld nog makkelijker aan kunnen spreken.” Aldus Edward van Tongeren, één van de twee oprichters van CAMEDY.NL en de man achter de camera.

Finalisten Cabaretfestival
CAMEDY.NL heeft twee finalisten van het ‘Griffioen/ Zuidplein Cabaretfestival 2008’ weten te strikken voor de eerste Bad Habits CAMEDY night. De publieksvriend Regilio Lingen en de ‘Griekse halfgod van de humor ’ Lambros Fisfis, zijn dan ook de twee headliners van deze avond. Mark Schoones, Erik Everink en Pieter Reitsma maken de line-up compleet.

Slechte gewoonte
The Bad Habits Camedy Night wordt, hoe kan het ook anders, in The Bad Habits International Pub gehouden. Deze pub leent zich met zijn internationale karakter perfect voor comedy. Laten we er dan ook een ‘slechte gewoonte’ van maken om elke tweede vrijdag van de maand een hele avond hard te lachen…


De toegang is gratis.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
04-04-08 - 09:01Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100