Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Culture Comedy Award verhuist
Na vijf jaar samenwerking met het Posttheater in Arnhem zullen vanaf 2008 de finales van de stand-up comedy prijs van Nederland en België afwisselend plaatsvinden in de Arenbergschouwburg Antwerpen en het Parktheater Eindhoven.

De organisatie van de Culture Comedy Award is zeer verheugd over deze ontwikkeling, het biedt het festival de kans om de status van meest prestigieuze stand-up prijs uit te bouwen in samenwerking met twee grote partners. Daarnaast onderstreept deze Vlaams-Nederlandse samenwerking het karakter van het festival, er wordt immers gezocht naar het grootste stand-up talent van Nederland en België!

De Culture Comedy Award is bedoelt om jong stand-up talent de kans te geven zich in de kijker te spelen van comedy-gezelschapppen, pers, impresariaten en theaters.  Bovenal is de Culture Comedy Award bedoelt om te leren en ervaring op te doen voor de nieuwe generatie stand-uppers, dit wordt vorngegeven door een workshops, masterclasses en een uitgebreid coachingstraject tijdens de try-outs voorafgaand aan het finaleweekend.

Het finaleweekend van de Culture Comedy Award vindt 6, 7 en 8 november 2008 plaats in de Arenbergschouwburg te Antwerpen. De editie 2009 zal begin november plaatsvinden in het Parktheater eindhoven. Vanaf juli kunnen alle talenten zich weer inschrijven voor de voorrondes van het festival die in de eerste week van oktober plaats vinden

Meer informatie: www.culturecomedy.nl
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
18-03-08 - 08:12:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100