Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Line-up Laughing Matters
Van 20 t/m 22 maart vindt op het terrein van de Universiteit Twente alweer de 6e editie van Laughing Matters plaats, met cabaret, stand-up comedy, straattheater, impro-comedy en visueel theater.

Er zijn optredens van onder meer Schudden, Eric Koller, Daniël Lohues, Hard Gras, André Manuel, Boom Chicago, Op Sterk Water en De Lama's. De twee shows van De Lama's op 20 maart zijn reeds uitverkocht, maar Ruben van der Meer en Tijl Beckand geven wel eenmalig een masterclass improvisatie. Ook nemen Lama's Tijl en Jeroen zaterdag hun favoriete sitcom Seinfeld onder de loep. A Night of Comedy presenteert dit jaar nieuw talent zoals Tim Fransen en Patrick Laureij.

Dit jaar is er in de programmering extra aandacht voor Engelse en Amerkaanse comedy. Uit de UK komen Mitch Benn, Nick Doody, Steve Rawlings en Terry Alderton. Vanuit de VS heeft het festival de niet zachtzinnige Paula Bel, Jacob Sirof en acteur/comedian Rodney Laney weten te strikken voor een optreden tijdens het festival.

BNN doet uitgebreid verslag van het festival op vrijdag 24 mei van 22.55 uur tot 23.40 uur op 3. Daarnaast zal 3FM begin maart zenderbreed aandacht besteden aan het festival, en live uitzenden op vrijdag 21 maart vanuit de Universiteit Twente.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
12-02-08 - 07:50

Bron: zwartekat.nl


:: Eerder verschenen:

Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100