Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
MANMANMAN duiken de nacht in! Ook voor doven!
De Vlaamse cabaretiers van MANMANMAN gaan na hun succesvolle CD voorstelling “Zot Van Liefde” in de AB te Brussel, de laatste keer op zoek naar een vrouw……..Blijkbaar gaan ze die ook vinden namelijk Eva De Roovere die met de MANMANMANNEN de nacht mag induiken. De CD zal ook in primeur voor het West-Vlaamse publiek worden voorgesteld!

In het kader van integratie en uitwisseling spelen 2 charmante schaduwtolken mee in de voorstelling “ManManMan zkt. vrouw”. Hierdoor kunnen ook doven en slechthorenden perfect volgen. Voorts kunnen ze gebruik maken van de voelstoel die muziek omzet in trillingen en van een ringleiding, een systeem dat omgevingsgeluiden weg filtert.  Kortom, comedy van de bovenste plank voor werkelijk iedereen!

ManManMan werkt hiervoor samen met Intro, een organisatie die instaat voor het toegankelijk maken van evenementen. Zij leveren ondermeer de voelstoelen, ringleiding, assistentie e.d. aan. Voor de mensen die met gebarentaal communiceren is er een speciale promofilm ontwikkelt die je kan zien op www.garagetv.be. Voor hun is dit een ideaal communicatiemiddel. http://www.garagetv.be/webtv/gebarentaal/
T
ijdens de show zal ook een special guest de revue passeren. ManManMan wordt bijgestaan door de onnavolgbare Roel Steeno(derde plaats  Humo’s Comedy Cup) en Eva De Roovere.

  "Het is net het feit dat wij 2 mannen zijn en spelen dat we op zoek gaan naar een vrouw, en dat de tolken 2 vrouwen zijn die met lijf en leden onze diepste verlangens uitbeelden wat een absolute meerwaarde geeft aan de voorstelling. We hadden onszelf nooit visueler kunnen vervolledigen."(Walter Janssens van Manmanman:
Die avond is ook Denis Nowé te gast vanaf 19u30 met mooie meisjes duren niet lang en Rue Haute.

De avond zal plaatvinden op vrij 14 februari.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
31-01-08 - 11:58:: Eerder verschenen:

Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100