Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
Winnaar Cameretten 2007!
De winnaar van Cameretten 2007 is bekend ! Vandaag 24 november 2007 hebben de drie Cameretten finalisten Pia Naber, Luc Onderbeke en Vincent Geers nogmaals hun programma gespeeld voor een uitverkocht Nieuwe Luxor in Rotterdam. Zij streden voor de felbegeerde Holland Casino-jury prijs 2007.
Presentator Joost Kadijk reikte allereerst de publieksprijs uit. Deze ging naar Vincent Geers. De jury heeft de persoonlijkheidsprijs dit jaar niet uitgereikt.
Na de uitreiking van bovengenoemde prijs, maakte presentator Joost Kadijk de winnaar van Cameretten 2007 bekend: Vincent Geers.

De jury, dit jaar bestaande uit Doro Siepel, Robert Jan Grunfeld, Axel van der Ende, Liv Laveyne en Adriaan Bruin, vond Cameretten 2007 globaal gezien geen sterke lichting.
Zij hebben gekozen voor Vincent Geers als winnaar 2007, omdat de opbouw van zijn programma goed is doordacht, hij durft risico’s te nemen, hij heeft originele observaties, hij imponeert en heeft een krachtige uitstraling.

Cameretten 2007 was een bijzondere editie vanwege de totaal uiteenlopende programma’s, achtergronden, leeftijd en podiumervaring van de 9 deelnemers.
Zoals altijd krijgen de finalisten door Cameretten een tournee aangeboden.
De finale tournee die de drie finalisten gaan spelen is dit jaar enorm uitgebreid.
In tegenstelling tot voorgaande jaren, waarbij de tournee uit ongeveer 15 voorstellingen bestond, gaan de drie finalisten van Cameretten 2007 tot eind mei 2008 nog 49 voorstellingen in het land spelen. Ook achter de schermen gaat Cameretten door. Op naar de volgende editie in 2008. Om meer latent talent te werven, blijft Cameretten actief op zoek naar aankomende cabaretiers die op weg zijn naar een professionele carrière.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
26-11-07 - 16:35

Bron: cameretten.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100