Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Acda en de Munnik brengen nieuw album uit bij Universal Music
Het Nederlandse cabaret- en muziekduo Acda en de Munnik heeft een contract getekend bij Universal Music. Dit nieuws is gisteren door Paul de Leeuw bekend gemaakt op de najaarspresentatie van de muziekmaatschappij. Op 23 november verschijnt het nieuwe album van Thomas Acda en Paul de Munnik, getiteld 'Nachtmuziek'.
 
Tien jaar geleden brachten Acda en de Munnik hun titelloze debuutalbum uit dat een nummer 1 positie in de charts wist te verwerven. Inmiddels hebben de heren daar een hele lijst succesvolle albums en uitverkochte theatervoorstellingen aan toegevoegd en zijn er in Nederland meer dan 1 miljoen Acda en de Munnik albums verkocht. Met 'Nachtmuziek' voegen de theatermakers en popmuzikanten weer een nieuw hoofdstuk toe aan hun succesvolle muzikale loopbaan.
 
Het album bestaat uit 14 onmiskenbare Acda en de Munnik liedjes met prachtige harmonieën en sterke teksten. Over de inhoud van de nieuwe plaat wil het duo nog niet te veel kwijt, maar er kan wel een tipje van de sluier worden opgelicht: "Het is een heel hoopvol album geworden. Het gaat over afsluiten en weer doorgaan. Een nieuwe start dus eigenlijk." 
Wat goed is blijft, dus ook op dit album worden Thomas Acda en Paul de Munnik begeleid door hun vaste band bestaande uit David Middelhoff, Dave van Beek en JB Meijers.
 
Op het album 'Nachtmuziek' is zogeheten Opendisc® technologie toegepast. Dit wil zeggen dat je door middel van de cd toegang hebt tot een speciale website waarop de heren regelmatig exclusieve opnames, demo's, filmpjes, foto's en dergelijke plaatsen. 
Thomas Acda en Paul de Munnik zijn enthousiast:
"We weten nog niet precies wat we erop gaan zetten, maar het mooie aan dit principe is de meerwaarde die het een album geeft. Op de cd kunnen wij 14 tracks kwijt en op Opendisc zouden we dan bijvoorbeeld de ontstaansgeschiedenis van die nummers kunnen zetten. Niet alleen degene die de cd koopt krijgt meer, wij kunnen ook meer van onze creativiteit kwijt."
 
Acda en de Munnik touren vanaf 24 oktober langs de Nederlandse theaters met een nieuwe cabaret voorstelling. Ziewww.acdaendemunnik.nl voor tourdata en meer details.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
12-09-07 - 13:15:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100