Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Theo Maassen wordt vandaag 55
 
 
Leon van der Zanden olifantendoder?
Vanaf 8 september zijn Leon van der Zanden en Merlijn Passier elke zaterdagavond vanaf 19.00 uur op Omroep Brabant TV te zien. Om het nieuwe seizoen spectaculair te openen organiseren de heren “de Nacht van de Olifantendoders”. Een live uitzending in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 september. Gepresenteerd door niemand minder dan onze jonge helden zelf. De kijkers van Omroep Brabant kunnen meebepalen hoe die uitzending eruit gaat zien.
Op www.omroepbrabant.nl/olifantendoders is alle informatie te vinden. Dat het een heftige en interactieve nacht wordt staat vast.

Leon en Merlijn gaan ook in het nieuwe seizoen aan de slag met de meest uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken, taboes en vooroordelen. In een uitzending over eetstoornissen bezoekt het duo een vrouw die al 22 jaar aan anorexia lijdt. Op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis vecht zij elke dag, elke minuut en elke seconde tegen haar ziekte. Ook spreken ze een dame die al jaren in behandeling is voor een andere eetstoornis, namelijk Binge Eating Disorder. Een ziekte waarbij vreetbuien de overhand nemen. Aangrijpende verhalen, die ook de jongens niet koud laten.

Een andere aflevering die in het nieuwe seizoen de revue passeert gaat over auto’s en emoties. Is de auto het verlengstuk van je ego? Leon en Merlijn nemen de proef op de som en crossen rond in bolides waarvan ze normaal gesproken alleen maar kunnen dromen. En natuurlijk proberen ze indruk te maken op de vrouwtjes. Hoe kan dat beter dan met een mooie auto? Een hoogleraar economische psychologie legt uit wat een bepaald type auto over de eigenaar zegt. Ook Leon en Merlijn moeten aan zijn analyse geloven! Verder in deze uitzending een spannende straatrace (natuurlijk doen de heren mee) en tal van gepassioneerde autofreaks.

Olifantendoders
staat garant voor mooie, indrukwekkende, soms grappige maar altijd integere televisie! www.omroepbrabant.nl/olifantendoders  

Olifantendoders op Omroep Brabant
TV, per 8 september iedere zaterdag vanaf 19.00 uur met ieder uur herhalingen tot zondag 17.00 uur.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
04-08-07 - 02:56:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100