Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Theater geeft kaarten Najib te vroeg weg. Fans gedupeerd.
LELYSTAD - Schandalig, te gek voor woorden, oneerlijk. Mensen die gisteren een kaartje misliepen voor de voorstelling van cabaretier Najib Amhali balen van het Lelystads Agora - theater.

De Najib-fans liepen het kaartje mis doordat die al werden vergeven voor de officiële start van de verkoop om 11.00 uur. Wie om 8.00 in de rij stond, kreeg een kaartje, een half uur later deelde de Agora bonnen uit met recht op kaarten om later op te halen. Wie om 11.00 uur in de rij stond, wist van niets en had geen kaartje. Teleurgestelde fans willen verhaal halen. "De directie is te beroerd om naar buiten te komen om uit te leggen waardoor dit heeft kunnen gebeuren", zegt een van hen. Frederieke Willemsen vroeg maandag wanneer de verkoop zou beginnen. "Toen werd gezegd dat het niet voor vandaag 11.00 uur zou zijn. Ik was hier een half uur voor het begin van de verkoop en toen hoorde ik dat de kaarten al vroeg waren vergeven."

Mirjam Weber heeft haar naam op de reservelijst gezet. "Zo hoop ik nog een kans te krijgen." Greet Oosterhuis heeft wel een kaartje. "Wie het eerst komt, het eerst maalt hè. Moeten ze maar eerder komen." Rinske Bootsma deelt die mening. "Als je kaartjes voor een popconcert wilt, ga je toch ook voor de deur slapen om zeker te zijn van een kaartje?"

Een woordvoerster van de Agora vindt dat er goed is gehandeld door om 8.30 al kaartjes te reserveren voor mensen met een bonnetje. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, zegt ze. De kaarten zijn vroeg vrijgegeven om gedrang en onenigheid te voorkomen. "Maar iedereen wil het graag en dan is het begrijpelijk dat er mensen teleurgesteld zijn."

Ook de verkoop via internet liep in de soep. Door een storing bij internetprovider Orange was bestelling gistermorgen via internet tijdelijk onmogelijk. Toen dat wel weer kon, waren de kaarten binnen een kwartier verkocht. Vooraf waren er 250 kaarten gereserveerd voor online-boekingen. In totaal waren er 750 beschikbaar.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
17-06-07 - 23:32

Bron: destentor.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100