Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
G.S.C.F. het twee na leukste stadsevenement van Nederland
Het Groninger Studenten Cabaret Festival werd door de stichting Nationale Evenementenprijzen genomineerd als leukste stadsevenement van Nederland. Bij de uitreiking in Rotterdam sleepte het Cabaret Festival de derde prijs in de wacht. Nog nooit werd een Cabaretfestival in Nederland genomineerd als leukste stadsevenement, laat staan dat het een prijs ontving.

Al 20 jaar is het festival een groot succes. Jaar in jaar uit is de Stadsschouburg in Groningen drie dagen uitverkocht. Het is een festival waar heel studerend Groningen ieder jaar met smart op wacht, de derde prijs in de categorie ‘Leukste Stadsevenement van Nederland’ is daarom ook meer dan terecht. ‘Natuurlijk hadden we het geweldig gevonden om de eerste prijs te ontvangen, maar deze prijs motiveerd ons om van de 21ste editie van
het festival (24, 25, 26 en 27 oktober a.s.)echt het leukste stadsevenement van Nederland te maken. De vierde dag die dit jaar aan het festival is toegevoegd, gaat daar zeker aan bijdragen. Want in samenwerking met de Stadsschouwburg in Groningen proberen we dit jaar
meer Stadjers te trekken. Studenten en Stadjers leven sinds jaar en dag met veel plezier samen, het maakt Groningen tot de stad die het is.
We willen daarom dat alle bewoners en dus niet alleen studenten van een geweldig evenement als het Groninger Studenten Cabaret Festival moet kunnen genieten’ aldus het 21ste bestuur van de stichting Groninger Studenten Cabaret.

:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
17-06-07 - 18:10:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100