Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Mylene D’Anjou wordt vandaag 56
 
 
Comedy Central: Leon van der Zanden
Op maandag 30 april wordt de nieuwe televisiezender Comedy Central gelanceerd. In navolging van het succes van Comedy Central in de Verenigde Staten en een recente, succesvolle start in Polen en Duitsland, is Comedy Central vanaf 30 april ook te zien in Nederland. Comedy Central zendt vanaf 30 april uit tussen 20.00 uur ’s avonds en 02.00 uur ’s nachts.

Leon van der Zanden – Zwarte Hond
Op 30 april tussen 20.30 uur en 22.30 uur trapt cabaretier Leon van der Zanden exclusief op Comedy Central af met zijn theatershow ‘Zwarte Hond’. In het twee uur durende programma dat nog niet eerder op tv vertoond is, gaat Van der Zanden op zoek naar de waarheid.

Leon: 'Iedereen liegt. Zeggen ze. Ik ook. Daar ben ik heel eerlijk in. Maar ik wil weten wat écht waar is. Ik zal in ieder geval alles van mezelf laten zien. Al kom ik uit bij de grootste leugens. Zo ben ik nou eenmaal.'

Naast 'Zwarte Hond' van Leon van der Zanden zijn op de openingsavond een groot aantal comedies te zien waaronder bekroonde series als The Office US, That 70’s Show en de bekende animatieserie South Park. Comedy Central start tevens met de succesvolle internationale series Scrubs, That’s My Bush, Reno 911 en Teachers.

Comedy Central: We’ve Got Comedy!
Comedy Central is the 'one stop destination for comedy', waar kijkers altijd terecht kunnen voor entertainment, ontspanning en een lach. De zender zal compleet in het teken staan van nationale en internationale comedy. Naast de eerder genoemde series brengt Comedy Central Amerikaanse series als Saturday Night Live,The Daily Show,The Showbiz Show, The Sarah Silverman Program en Dog Bites Man.

In de programmering is ook plaats voor gerespecteerde Britse comedyseries als Teachers, Peep Show, Dogtown, Respectable en The Life and Times of Vivian Vyle. In Last Comic Standing en World Stands Up is de beste stand up en geïmproviseerde comedy te zien. Ook gaat het kanaal nationale producties uitzenden zoals de Nederlandse versie van Badly Dubbed Porn, shorts en Nederlandse stand up comedy. Comedy Central: We’ve Got Comedy!

Comedy Central is vanaf 30 april 2007 dagelijks te zien van 20.00 uur tot 02.00 uur en deelt de frequentie met kinderzender Nickelodeon.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
30-04-07 - 11:57

Bron: tv-visie.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100