Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Nominaties VSCD bekend!
De eerste nominaties van de VSCD Cabaretprijzen zijn bekend! Marc-Marie Huijbregts en Kees Torn zijn genomineerd voor de Poelifinario.
Javier Guzman is genomineerd voor de Neerlands Hoop prijs.

Kees Torn met Dood en Verderf
De jury schrijft: Kees Torn speelt in alle eenvoud een prachtig en zeer persoonlijk programma rond een zware thematiek. Op zijn eigen nonchalante wijze, maar met een bloedstollend mooi slot, maakt Torn de dood bespreekbaar in superieure liederen, conferences en verhalen.

Marc-Marie Huijbregts met Opdat ik niet vergeet
Huijbregts durft indrukwekkend kwetsbaar te zijn, als cabaretier en als persoon. Zijn zaal is zijn huiskamer, waarin hij een prachtige band met zijn publiek opbouwt rond hun verhalen en de zijne. Hij slingert hen heen en weer tussen de schaterlach en de eerbiedige stilte. Aldus de jury.

Javier Guzman met Delirium
Javier Guzman gaat keihard de confrontatie met zichzelf aan, zo schrijft de jury. Knap vermijdt hij daarbij de valkuil van een zwaar en dramatisch egodocument. Zijn observaties zijn vlijmscherp, zijn performance is geloofwaardig en overtuigend. Een uitermate interessante, geslaagde en vooral ook dappere voorstelling.

Het persbericht is als bijlage te downloaden.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
12-03-07 - 14:45

Bijlagen:


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100