Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Jack Spijkerman blijft sleutelen aan Koppensnellers
Zaterdag start Tien met een nieuwe serie Koppensnellers. Presentator Jack Spijkerman blijft sleutelen aan de formule en heeft ook nu weer enkele wijzigingen aangebracht. Ik denk dat het programma behoorlijk verfrist is, zegt de presentator.

Het satirische programma wordt voortaan niet twee maar slechts één keer onderbroken voor reclame. De twee items met het panel, aan het begin en eind van de uitzending, worden samengevoegd tot één item in het begin. Dan wordt de week met de panelleden doorgenomen.
Hierna, opnieuw De Gouden Balkenende. Dit seizoen niet alleen bestemd voor goede imitaties, maar ook voor mensen die met hun stem allerlei geluiden na kunnen doen. Het spel met de Kop van Jut en het 'serieuze' gesprek blijven gehandhaafd alsook buro Renkema, dat wel een prominentere plek krijgt.

Het Rad van Fortuin komt ook terug, maar nu gevuld met allerlei stellingen waarover op internet gediscussierd kan worden of de week erop in de studio. De stem van het volk, volgens Spijkerman. Hij verheugt zich erg op dit item.
De uitzendingen worden afgesloten met een muzikale parodie en typetjes die ook door de hele uitzending heen lopen, aldus de presentator. Hij gaat ook weer bloopers en andere tv-fragmenten tonen. Fragmenten blijven er ook in zitten natuurlijk. Nou kunnen ze bij al die andere omroepen ook wel met fragmenten gaan werken, maar ik was de eerste.

Koppensnellers is niet meer op de vrijdagavond te zien, maar terug op de zaterdagavond. Volgens Spijkerman bleek dat de herhaling op zaterdag meer kijkers trok dan de vrijdaguitzending. Omdat men blijkbaar gewend is dat ik op de zaterdag zit, dat zit blijkbaar nog een beetje vast in de hoofden van de mensen.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
21-02-07 - 11:49

Bron: medialog.blogspot.com


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100