Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Dolf Jansen op jacht
Zondag 21 januari is Dolf Jansen eenmalig in De Meerpaal in Dronten te zien met het programma ‘Jansen op Jacht’. Jansen speelt de voorstelling – die zestig minuten duurt – tweemaal en de opnamen ervan worden mogelijk gebruikt voor een nieuw VARA-televisieprogramma rond Neerlands snelstpratende cabaretier en presentator.

De opnamen van ‘Jansen op Jacht’ vinden plaats om 16.00 en om 20.00 uur in De Meerpaal te Dronten. In de conference besteedt Dolf Jansen niet alleen aandacht aan het wel en wee van Nederland en omstreken, maar blijft ook Flevoland met alles wat er reilt & zeilt niet buiten schot.
Dolf Jansen: ‘En wat dan zo allemaal ter sprake zal komen is nog in nevelen gehuld, maar het zou best wel eens zo kunnen zijn dat het iets te maken heeft met olifanten langs de snelweg, de zoon van God, tasjesjongeren, het leven op Urk én ik acht het zelfs niet uitgesloten dat er een en ander gezegd wordt over Balkenende, Bos en Rouvoet, maar nogmaals beloven doe ik niets, maar dat maakt het wellicht des te spannender toch, of niet?’

Reserveren
Kaarten kosten € 5,-. VARA-leden betalen € 3,- (maximaal twee kortingskaarten per lid).
Bel om te reserveren tijdens kantooruren met VARA Klantenservice op 0900-0123 (€ 0,10 p.m.).
:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
11-01-07 - 12:17

Bron: Vara.


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100