Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Lamas in Carre
De zoektocht naar nieuwe Lama's voor het gelijknamige BNN- en theaterprogramma brengt de makers 27 januari naar theater Carré in Amsterdam. Dat meldde 'lama' Tijl Beckand woensdag.
Het programma De Lama's won afgelopen jaar de TeleVizier-ring, een prestigieuze televisieprijs. Omdat twee improvisatiespelers (Arie en Sara) het programma gaan verlaten zijn de makers al enige tijd in wedstrijdverband op zoek naar opvolgers.

De halve finale van die wedstrijd heeft plaats in Carré. Uit 7000 aanmeldingen zijn 27 januari zes halvefinalisten geselecteerd. Voor het oog van 1750 mensen moeten zij proberen tot de finale in Arnhem (23 februari) door te dringen. De voorverkoop voor het Carré-evenement begint zaterdag.
Beckand heeft te doen met de Carré-kandidaten. „Ik maakte destijds mijn toneeldebuut in PePijn, een klein theater in Den Haag. Voor de Lama's in spe is het nogal een vuurdoop om meteen voor zoveel mensen te spelen. Ga er maar aan staan.”
Tijdens de avond in Carré zullen De Lama's nog één keer in de oude bezetting optreden. Beckand is daar erg trots op. „Spelen in Carré staat voor mij gelijk aan het in de spits spelen voor ADO Den Haag”, legt de ADO-fan uit. „Een enorme eer dus”, voegt hij daaraan toe.
:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
11-01-07 - 12:14

Bron: Telegraaf/Prive


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100