Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Finkers keert terug op toneel
Cabaretier Herman Finkers wil na bijna zeven jaar weer optreden. Dat zei hij donderdagavond in het RKK-programma Kruispunt-tv.

Wanneer Finkers weer in de theaters te zien zal zijn, wilde hij nog niet kwijt. Hij stopte destijds met optreden omdat hij geen inspiratie meer had.

Toen bij hem vervolgens ook nog eens een milde vorm van leukemie werd vastgesteld, was het spelen in schouwburgen ver weg. Inmiddels gaat het beter met hem. De leukemie is beheersbaar en hij heeft weer veel inspiratie.

''Het leuke is: ik heb iets. Dat wil ik aan de mensen laten zien. Zo simpel is dat. Ik heb bijna zeven jaar niet meer opgetreden. Ik maak geen planning meer. Het is niet vandaag, ook niet morgen, maar ik wil snel terug in het theater,'' zei de Almelose cabaretier.

Finkers' nieuwe programma gaat over God, de liefde en de dood. ''De mensen moeten niet denken: dat wordt een chagrijnig programma. Nee, het wordt juist een vrolijke avond. Hoe ernstiger het onderwerp - God en de dood - hoe hilarischer het wordt. Hoe luchtiger het onderwerp, hoe weemoediger het wordt.''
:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
01-01-07 - 20:08

Bron: ANP


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100