Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
BNN Lama's ontmoeten lama Nico in Artis.
Vandaag, 15 december, hebben De Lama’s van BNN - Patrick Lodiers, Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van de Meer- in Artis het nieuwste lid van De Lama’s ontmoet. Zijn naam is Nico en van oktober 2006 tot en met april 2007 mag Nico zich BNN-er noemen.

BNN heeft Nico geadopteerd om te vieren dat het programma De Lama’s de Gouden Televizierring 2006 heeft gewonnen. Lama Nico is geboren in 1999 en is een van de drie lama’s die in Artis te bewonderen is. Artis biedt de mogelijk aan bedrijven om een eigen dier te adopteren. Deze steun wordt gebruikt voor de verzorging van de dieren, de instandhouding van het monumentale Artis, natuur- en milieueducate, internationale fok- en herintroductieprogramma’s en natuurbehoud.

Er wordt bij BNN nog wel verder gezocht naar een Lama. Met personeelsadvertenties in dagbladen en op tv heeft BNN mensen met humor opgeroepen te solliciteren naar de functie van Lama m/v (parttime). Van 12 januari tot 23 februari is in zeven afleveringen te zien hoe er uit de 7000 aanmeldingen een ideale Lama wordt geselecteerd. Na een aantal grote auditierondes wordt er met een groep van acht potentiële Lama’s hard gewerkt om de improvisatietalenten aan te scherpen en de humor op het gewenste niveau te krijgen.
:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
15-12-06 - 21:28

Bron: Medianieuwtjes.


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100