Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Eindelijk, de DVD van Mannen met vaste lasten!
Op een dag moet een man gaan. Weg van gezin, weg van huis en haard. Weg van de sleur in zijn werk, erop uit, om de wereld recht in de ogen te zien! Op een dag, kortom, moet een man naar een huisje.

Diederik van Vleuten vroeg zijn vriend Erik van Muiswinkel om mee te gaan. Het resultaat was Mannen met Vaste Lasten, een cabaretprogramma waarin twee mannen, een huisje en een stapelbed met elkaar in de clinch gaan. Tienduizenden theaterbezoekers en anderhalf miljoen TV-kijkers herkenden in die twee mannen hun eigen man. Hun vader. Hun broer. En het ergste van alles: zichzelf. Wat bespreken twee Nederlandse vrienden van dik veertig in een Huisje op een Waddeneiland? Het leven, de dood, de basisopstelling en de grote vraag:

Hoe laat gaan we naar het dorp? Mannen met Vaste Lasten: honderd minuten topcabaret op tien vierkante meter. Opgenomen in Stadsschouwburg Groningen op 9 en 10 mei 2003 en nu uit op DVD.

Let op: de officiële release van de dvd vindt plaats op 02-09-2004, de dvd is echter nu alvast te bestellen bij bol.com en de Free Record Shop
Alle info omtrent Erik en diederik zijn te vinden op Erikendiederik.nl!
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
24-08-04 - 00:00

Bron: Erikendiederik.nl


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100