Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Najib gaat warm lopen
Hun doel is even simpel als groots: Nederland (‘onze jongens’) aan de WK-titel helpen. Zes weken hebben ze daarvoor de tijd. Dan moet Oranje het in Duitsland verder zelf afmaken. Aan Najib Amhali en Mimoun Ouled Radi zal het dus niet liggen. Want ‘Najib loopt warm’ vanaf 13 mei, op zaterdagavond, om 19.35 uur, bij de VARA, op Nederland 3.

In ‘Najib loopt warm’ zal Najib Amhali - met raad & daad terzijde gestaan door zijn rechterhand Mimoun Ouled Radi - alles in het werk stellen om de tips en trucs die ze oud-Oranjespelers hopen te ontfutselen, over te brengen aan de spelers van het huidige Nederlands elftal. Bij die tips en trucs gaat het overigens niet alleen om strategische inzichten, voetbaltechnische zaken en anekdotes. De nieuwsgierigheid van Najib en Mimoun gaat net zo hard uit naar de mens achter de voetbal.

Uiteenlopende (terugkerende) personages – die door Najib tot leven worden gewekt – zullen onderwerpen, die van dichtbij of veraf te maken hebben met het WK in het bijzonder en het Oranjegevoel in het algemeen, van commentaar voorzien.

Daarnaast zullen Najib en Mimoun zes weken lang een veiling organiseren waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Stichting Jeugdsportfonds. Dit fonds zet zich onder meer in om kansarme jongeren de mogelijkheid te bieden de contributie voor een sportclub te betalen of sportkleding aan te schaffen. Najib en Mimoun zullen al hun charmes in de strijd gooien om bij tal van bekende Nederlanders de meest uiteenlopende spullen ‘te scoren’ die kunnen worden geveild. Hoe ze dat doen is te zien in het programma en de veiling zelf vindt plaats via internet.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
11-05-06 - 09:13

Bron: Vara


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100