Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Brigitte Kaandorp wint Gouden Harp 2005
Brigitte Kaandorp heeft een Gouden Harp gekregen voor haar bijdrage aan de Nederlandse lichte muziek. Dat maakte Jerney Kaagman, directeur van Conamus, vandaag bekend. Ook dj/producer Ferry Maat en zanger Guus Meeuwis krijgen een Gouden Harp.

De Gouden Harpen worden maandag 6 februari aanstaande. tijdens het Harpen Gala in Spant! in Bussum door de winnaars in ontvangst genomen. Conamus reikt dan tevens de Zilveren Harpen 2005 uit, alsmede de Conamus Exportprijs 2005, waarvan de winnaar op dinsdag 24 januari bekendgemaakt wordt.

Alle winnaars nemen tijdens het Harpen Gala, dat gepresenteerd wordt door Sjors Fröhlich, hun prijs in ontvangst. Zij worden tijdens hun optreden begeleid door het Metropole Orkest o.l.v. Dick Bakker.

Zowel de Gouden als de Zilveren Harpen worden door een jury van deskundigen toegekend. De jury voor de Gouden Harpen bestond dit jaar uit Cor Bakker, Lisa Boray, Daniël Dekker, Han Kooreneef, Gert van Veen en juryhopper Kick van der Veer. Voorzitter van de jury was Willem van Beusekom.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
10-01-06 - 20:02:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2022
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100