Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Daniël Arends wordt vandaag 42
 
 
Youp van 't Hek trekt meeste kijkers
Cabaretier Youp van 't Hek is allerminst op zijn retour. Dat blijkt tenminste uit de kijkcijfers van televisieprogramma's rond de jaarwisseling. Van 't Heks show 'Het Zelfmoordcommando' was met ruim 2,5 miljoen kijkers de grote winnaar, op de voet gevolgd door het RTL4-programma 'Dancing with the Stars' (2,3 miljoen kijkers).

In 'Dancing with the Stars' was de trekking van de Oudejaarsloterij te volgen. De eerste finale-uitzending van Idols trok beduidend minder kijkers, ruim 1,6 miljoen mensen keken naar de talentenjacht van RTL4. De uitslag van het programma, uitgezonden na 'Dancing with the Stars', haalde 2,25 miljoen kijkers. RTL4 was met de beide programma's wel de best bekeken zender, met 24,1 procent kijkersdichtheid. De drie publieke zenders volgden op de plaatsen twee tot en met vier.

De nieuwe tv-zender Talpa kon op haar eerste oudejaarsavond nog geen potten breken, naar het programma 'Lachend het jaar uit!' keken rond de 400.000 personen. Dat was minder dan de herhaling van de oudejaarsconference van Van 't Hek, uitgezonden rond 02.00 uur 's nachts. Deze hield nog eens 716.000 kijkers aan de buis gekluisterd.
:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
02-01-06 - 19:19

Bron: Fok Forum.


:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100