Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Jack heeft eigen bedrijf gestart.
Jack Spijkerman heeft, samen met partners, zijn eigen tv-productiebedrijf opgericht met de naam Ten o'clock. De mogelijkheid om zo'n bedrijf te beginnen was voor hem een van de redenen om destijds de VARA te verruilen voor Talpa.

Ten o'clock heeft zijn intrek genomen in het pand van producent IdtV die de toekomstige programma's van Jack Spijkerman gaat coproduceren. Het eerste programma dat IdtV en Ten o'clock samen maken is Topkijkers, een eindejaarsshow voor Talpa.

In 2006 is Jack Spijkerman weer wekelijks te zien op de buis met het nieuwe programma Koppensnellers. Talpa zendt Koppensnellers vanaf 14 januari elke zaterdagavond om 20.00 uur uit. Koppensnellers is een amusementsprogramma met satire en cabaret, bijzondere bekende en onbekende gasten en opvallende televisiefragmenten.
Het team van cabaretiers, dat hiervoor ook al met Jack Spijkerman heeft samengewerkt, bestaat onder anderen uit: Peter Heerschop, Viggo Waas, Sanne Wallis de Vries, Mike Boddé, Thomas van Luyn, Ellen Pieters, Alex Klaasen, Martine Sandifort, Niek Barendsen en Patrick Stoof.
:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
22-12-05 - 19:23

Bron: ANP


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100