Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Cabaretiers keren terug bij Spijkerman.
Jack Spijkerman heeft dinsdagochtend in het radioprogramma 'Evers staat op' onthuld dat bijna zijn complete 'Kopspijkers'-cabaretteam weer te zien is in zijn nieuwe tv-show 'Koppensnellers' op Talpa.
Volgens Spijkerman zullen in elk geval Sanne Wallis de Vries, Alex Klaasen, Thomas van Luyn, Peter Heerschop en Viggo Waas meewerken aan de show die op 14 januari 2006 van start gaat.

Diverse cabaretiers werken ook al mee aan de eenmalige show 'Topkijkers'. In dit programma gaat Jack aan de hand van de meest opmerkelijke televisiefragmenten op zoek naar de televisiekijker van het jaar. Dit levert een alternatief jaaroverzicht en een competitie op. Het programma wordt uitgezonden op 30 december bij Talpa.

Spijkerman laat weten dat hij al heel lang wist dat de cabaretiers zouden meewerken aan zijn nieuwe show. "Ik las dat ik eindelijk mijn cabaretiers bij elkaar had gesprokkeld, maar dat is onzin. Het was al heel lang rond", legde Jack uit aan Edwin Evers. "De cabaretiers hebben altijd gezegd: 'We zitten niet bij de Vara, maar bij Jack'. En nu gaan ze niet mee naar Talpa, maar mee met Jack."

Het bekende 'Kopspijkers-spel' met de hamers mocht Jack van de Vara niet meenemen naar Talpa. "Maar we hebben een nieuw spel bedacht, opnieuw met gereedschap. Maar ik vertel nog niet wat het is, dan moet iedereen maar kijken op 30 december."

Klik hier om het fragment bij Evers Staat Op te luisteren!

:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
06-12-05 - 20:42Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100