Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Het nieuwe Kopspijkers boek is uit.
Ik hoop dat iemand in de familie Balkenende zoveel humor heeft om dit bij JP in zijn schoen te stoppen, schreef een boekverkoper in Boekblad na het verschijnen van het eerste boek van Het Cabaret van Kopspijkers, Dit omdat de premier en zijn minister van Justitie Donner vooral satire op het koningshuis aan banden leggen.

Omdat het tweede boek van Het Cabaret van Kopspijkers begint waar de eerste eindigde (oktober 2003), geven beide delen een nagenoeg compleet overzicht van de meest hilarische en invloedrijke cabaretvorm in de recente geschiedenis.
Al bladerend kom je er heel snel achter dat de karikaturen in boekvorm even hard op de lachspieren werken als die op het tv-scherm.

In dit naslagwerk staan de befaamde sketches, liedteksten en prachtige foto's. In dit boek zijn onder andere Onno Innemee als André Kuipers, Mylène d'Anjou als Margriet Eshuijs, Thomas van Luyn als Gerard Joling, Mike Boddé als Saeed al-Sahaf, Erik van Muiswinkel als Nelson Mandela en Diederik van Vleuten als Johan Derksen.
:: Meer info
Door:
Robbert - CabaretMagazine

Gepubliceerd op:
28-11-05 - 22:43:: Eerder verschenen:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100