Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:

Jarig:
> Leon van der Zanden wordt vandaag 44
 
 
M. Soleus wint cabaretfestival 'Voor de leeuwen'
Op het Flevo Fesitval werd een minicabaretfestival gehouden waarbij 4 kandidaten met weinig podiumervaring voor de leeuwen werden gegooid. Er deden maar liefst 3 vrouwengroepen mee. Het geheel werd gepresenteerd door de Oermannen. Na een spannende strijd won cabaretgroep M. Soleus. Ze gingen naar huis met een prachtige mogelijkheid om met 2 regiseuses een middag en een aantal avonden te werken aan het programma. Tevens zullen ze gedurende een jaar ondersteuning krijgen op PR-gebied vanuit Stichting ChristelijkPodium.

M. Soleus staat garant voor een stuk kritische dameshumor, waarbij ze zichzelf niet ontzien. Door middel van lichte spot op hun eigen lichaam en leven zetten ze de bezoeker op een humoristische wijze aan het denken. Er valt aan hun stuk zeker nog wat bij te schaven en de dames hebben nog een aantal podia nodig om te oefenen, maar ze hebben veel potentie. Met hun aanstekelijke liedjes zijn ze absoluut een leuk idee om een keer te boeken als voorprogramma.

M. Soleus staat nog niet op ChristelijkPodium.nl, maar vanuit ChristelijkPodium.nl willen we hen wel alvast promoten, dus wil je M. Soleus boeken, neem dan contact op met Albert via www.kleinkunstig.nl.
:: Meer info
Door:
Richard Zuidgeest

Gepubliceerd op:
18-08-04 - 00:00

Bron: ChristelijkPodium.nl


Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100