Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Profiel van: Dominee Gremdaat Algemene informatie:
Dominee Gremdaat

Over:

Dominee Eppe Gremdaat is misschien wel de bekendste en prettigste dominee van Nederland. Talloze mensen vinden troost en frisse inzichten door de onconventionele manier waarop ds. Gremdaat tegen het leven aankijkt. Zonder het ooit te hebben over het geloof of belerend te zijn reikt hij eenieder onverwachte manieren aan om kleine en grote problemen het hoofd te bieden, en geeft hij nieuwe motivatie om dagelijks positiever, gelukkiger en dynamischer in het leven te staan.

Dominee Gremdaat was vaste gast in het radioprogramma Margreet Dolman op Zondag voor STAD/Radio Amsterdam. Vanaf de eerste uitzending maakten zijn beschouwingen over bijzondere ontmoetingen diepe indruk op de talloze luisteraars van de populaire zender. Hij wees de weg naar een evenwichtig en vreugdevol leven. Hij zorgde voor verdieping in een maatschappij die toen al naar vervlakking neigde.
Dominee Gremdaat verscheen begin jaren '80 voor het eerst op de televisie in het programma Drie Vrouwen, tussen Diewertje Blok, Ati Dijmeester en Marjolein Uitzinger. Er bleek behoefte aan een onconfessionele dominee die het nooit over het geloof had maar wel over verdieping en inzicht.
Website: www.domineegremdaat.nl
Management: Betty Asfalt Produkties B.V.
Laatste 10 nieuwsberichten:
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2021
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100