Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Overzicht dvd's van: Van Muiswinkel en van Vleuten
Antiquariaat Oblomow
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Het vierde programma van Van Muiswinkel en Van Vleuten! ‘Antiquariaat Oblomow’ (spreek uit: antie-kwarie-jaat oo- bloo- mof) is een oase van esprit, belezenheid en kennis, veilig afgeschermd van de oorverdovende eenentwintigste eeuw. Buiten is het twee graden, binnen snort de potkachel. Buiten klinken Jensen en Stenders, binnen regeren Gorter en Nescio. Er is muziek en poëzie, eventueel met een speculaasje en een glaasje port erbij. Rust en contemplatie. Maar dan gaat de bel…

Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten tekenen voor het spel, de teksten en de muziek. De regie is opnieuw in de vertrouwde handen van Kees Prins. ‘Antiquariaat Oblomow’ is een rustpunt voor de jachtige mens, een balsem voor de zoekende ziel. Maar boven alles is ‘Antiquariaat Oblomow’ een cabaretvoorstelling. Een woord waar van Muiswinkel en van Vleuten zich niet voor schamen. ‘Antiquaraat Oblomow’is geopend vanaf october 2004.
Mannen
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 14.49
Aantal Video's: 1
Prijs: €14.49
140 minuten memorabel cabaret met vele extra's (o.a. vijf scènes uit Mannen op de Maan, de Kleedkamer en niet eerder uitgezonden materiaal).

Mannen met vaste lasten
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Op een dag moet een man gaan.
Weg van gezin, weg van huis en haard. Weg van de sleur in zijn werk, erop uit, om de wereld recht in de ogen te zien!
Op een dag, kortom, moet een man naar een huisje.
Diederik van Vleuten vroeg zijn vriend Erik van Muiswinkel om mee te gaan.
Het resultaat was Mannen met Vaste Lasten, een cabaretprogramma waarin twee mannen, een een huisje en een stapelbed met elkaar in de clinch gaan. Tienduizenden theaterbezoekers en anderhalf miljoen TV-kijkers herkenden in die twee mannen hun eigen man.
Hun vader. Hun broer. En het ergste van alles: zichzelf.
Wat bespreken twee Nederlandse vrienden van dik veertig in een Huisje op een Waddeneiland?
Het leven, de dood, de basisopstelling en de grote vraag: Hoe laat gaan we naar het dorp?
Mannen met Vaste Lasten: honderd minuten topcabaret op tien vierkante meter.
Mannen van de wereld
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Twee mannen bezoeken de grotten van Montignac, beroemd om hun prehistorische rotsschilderingen. Diederik van Vleuten denkt dat hij in de Baarmoeder van de Westerse Cultuur is beland, Erik van Muiswinkel denkt dat zijn zoontje van vijf beter schildert. Ze worden het niet eens, en de volgende anderhalf uur leverde een cabaretvoorstelling op die volgens publiek en kritiek tot het beste hoorde dat er de laatste jaren te zien was. Marcel van Dam, Boudewijn Büch, Nelson Mandela en Jan Pronk blijken mannen om wie je erg hard kunt lachen en tot aan Mannen van de Wereld hadden we dat toch niet gedacht! "Eindelijk ruimte in het Nederlandse cabaret" - Jacques Klöters "Subtiele teksten van bikkelharde topkwaliteit" - De Volkskrant "Slim, aantrekkelijk cabaret" - De Telegraaf
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100