Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Overzicht dvd's van: Van Kooten en de Bie
Alles Goed?
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Een keuze uit de VPRO-programma's 'Krasse Knarren' (1993-94), 'In Bed Met Van Kooten en De Bie' (1994-97) en 'Deksel van de Desk' (1995-96) met moeder en zoon Van Putten, de Vieze Man, Vogel & De Mik, de Zusjes Veenendaal, de Duitse leraar, Koos Koets, Robbie Kerkhof en vele anderen!
Speciaal voor deze DVD-versie aangevuld met meer dan drie kwartier aan extra scènes!
Bliotheek (11 DVD box)
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 179.99
Aantal DVD's: 11
Prijs: €179.99
11 DVD's van Koot & Bie uit de serie 'Ons Kijkt Ons':

- De Vieze Man

- Retourtje Juinen

- Arie en Gé

- Keek op de Week

- Jacobse & Van Es

- Alles Goed?

- De Stichting Morekop

- Van Geilneef Tot Naaimachine

- Van Die Dingen Ja, Van Die Dingen

- Mensen, Hou Het Simpel...

- Ons Zingt Ons
De Stichting Morekop
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Jemig de pemig! In 'De Stichting Morekop' ontmoeten Koos Koets en Robbie Kerkhof elkaar voor het eerst.
In 'Ik roep nog hee!' versiert profrenner Karel van Loenen nog één keer een sponsorcontract om zijn droom te verwezenlijken.
'2 in 1 cel' laat de hoog oplopende spanningen zien, wanneer Van Kooten en De Bie zich drie etmalen laten opsluiten en observeren.
Drie films, die eerder door de VPRO-televisie werden uitgezonden in respectievelijk 1985, 1986 en 1988. Speciaal voor deze DVD-versie aangevuld met de extra film 'Harten op Hol'! Mozes kriebel...
De vieze Man
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Sinds de Vieze Man via de de televisie zijn intrede deed in de samenleving, zijn normen en waarden hard achteruitgegaan.
Het CPB schatte onlangs het aantal vieze mannen op 406.350.
Deze DVD bevat de vieste scenes van de Enige Echte Vieze Man.
Dat er ook nog nette Nederlanders zijn, bewijzen de zusjes Veenendaal, Moeder en zoon Van Putten, Ralph en Thea Ternauw en vele anderen.
Het Simplisties Verbond
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 23.00
Aantal DVD's: 1
Prijs: €23.00
Op deze DVD de oprichting, groei, bloei en scheuring van het Simplisties Verbond, de organisatie van Heer Koot en Heer Bie.
Met o.a. de parodie op de seventies-rage van de sensitivitytraining, de simplistiese cultuurnota, de stenciloorlog, het glaasje met de clowntjes.
En natuurlijk vele andere hoogtepunten uit de eerste mattenklopper-jaren.

Bonus: de vier bioscoopreclame-filmpjes die Heer Koot en Heer Bie maakten ter promotie van de Postgiro.
Het wel En Wee Van Arie En Ge
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Wo ist der Bahnhof? Begin mei.
Op hun volkstuintje willen Ge en Arie Temmes de Bevrijding herdenken en mijmeren over hun rol in het Verzet.
Dan doen zij een gruwelijke ontdekking...
Slagroom met ijs Op een dag besluiten de gebroeders te gaan overwinteren in het Spaanse Benidorm.
Hier is het leven niet alleen zonniger en goedkoper, maar vooral avontuurlijker.

Jacobse en van Es
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Extra: Alles Legaal (het maken van een kneukfilm); De Kranprie De Het Binnehof (autoracen door Den Haag); De cercle du vin populair (de oer-Jacobse als slijter)
Voor het eerst het complete verslag van leven, werken en overlijden van de ontsterfelijke Haagse Vrije Jongens F. Jacobse en Tedje van Es. Berucht om hun zwartwerkpraktijken (het produceren van kneukfilms, het dielen van cocaine, het winterklaar maken van tuinen, het practiseren van de zoetstoftherapie) en gevreesd om de politieke uitspraken van hun tegenpartij (godverdegodver, geen gezeik iedereen rijk, mogen wij even overgeve?) sprak uit al hun doen en laten een verademend gebrek aan normen en waarden.

Dik twee uur kicken op wat die gasten flikken!
Koot & Biebliotheek
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 199.00
Aantal DVD's: 1
Prijs: €199.00
Fraai uitgevoerde cassette met de complete serie Ons Kijkt Ons, tien dvd's met vele hoogtepunten uit het omvangrijke oeuvre van Kees van Kooten en Wim de Bie.
met als extra de gratis dvd Ons Zingt Ons, met een keuze uit hun liederenrepertoire.
Mensen, hou het simpel.
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Nederland gezond? Het Simplisties Verbond!

Oprichting, groei, bloei en scheuring van het Simplisties Verbond, de organisatie van Heer Koot en Heer Bie. Met: de parodie op de seventies-rage van de sensitivitytraining, de simplistiese cultuurnota, de stenciloorlog, het glaasje met de clowntjes en vele andere hoogtepunten uit de eerste mattenklopper-jaren. Met speciale dank aan Jop Pannekoek (1943 - 2003)

Ons zingt ons
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Jarenlang bezongen Kees en Wim de liefde, de actualiteit, het simplisme, de Here Jezus, Nederland en zichzelf; begeleid door symfonieorkesten, big bands, jazz-combos en door henzelf bespeelde piano's, trombones en mondharmonica's. U hoort en ziet de nooit eerder uitgebrachte oerversie van 1948 ('Toen was geluk heel gewoon'), Zoek jezelf, I Wanna Fuck You, Het wijnjaar nul, De Carnavalscoïtus en nog vierendertig andere dijenkletsers.

Zangerige liederen en liederlijke zangen!

Retourtje Juinen
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Ir. Walter de Rochebrune filosofeert op de vuilnisbelt van Ter Weksel. De Vieze Man gaat in Juinen uit Bedelen. Het schokkendste uit De Juinense Courant.
Op 20 oktober 1982 werd, in Midden-Nederland, het dorp Juinen ontdekt.
Tot 1 maart 1998 brachten Burgemeester Hans van der Vaart en wethouder Tjolk Hekking, in de VPRO-televisieprogramma's van Kees van Kooten en Wim de Bie, regelmatig verslag uit van het wel en wee in hun gemeente.
De bezuinigingen, het gedoogbeleid, de illegalen, de Doe Maar-rage, de pretparkplannen, de WO II-herdenking, het motorcrossen in de kerk en de competitie met burgemeester Ter Weksel, krijgen in deze Juinense compilatie ruime aandacht.
Samen voor ons eigen
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 23.00
Aantal DVD's: 1
Prijs: €23.00
Extra te zien op DVD: Alles legaal (het maken van een kneukfilm), De Kranprie de Het Binnenhof (autoracen door Den Haag) en De cercle du vin populair (de oerJacobse als slijter).
Voor het eerst het complete verslag van leven, werken en overlijden van de onsterfelijke Haagse Vrije Jongens F. Jacobse en Tedje van Es. Berucht om hun zwartwerkpraktijken (het produceren van kneukfilms, het dielen van cocaïne, het winterklaar maken van tuinen) en gevreesd om de politieke uitspraken van hun Tegenpartij (godverdegodver, geen gezeik iedereen rijk, moge wij even overgeven?) sprak uit al hun doen en laten een verademend gebrek aan normen en waarden.
Honderd minuten kicken op wat die gasten flikken!
Terugkeek Op De Week
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Van zondagavond 16 oktober 1988 tot en met 4 april 1993 presenteerde vpro-tv, direct na het 8-uur journaal, een live-uitzending van Keek op de Week. Deze DVD bevat een meer dan 4 uur durende bloemlezing uit de 128 afleveringen van dit legendarische programma. U ontmoet zwerver Dirk, prof. dr.ir. Akkermans, de Zusjes Veenendaal, Berendien uut Wiesp, doctor Clavan, de Neerlandicus dr. Kipping, Kwiskandidaat Lex, De Duitse Leraar, Ed van Thijn, Louc Hobbema, Mehmet Pamuk, Memien Holboog, moeder en zoon Van Putten, de Alleenstaande Vandaal, Robbie Kerkhof en nog 65 andere onvergetelijke geesteskinderen van Kees van Kooten en Wim de Bie.

Donders veel en Bliksems actueel!

3 integrale uitzendingen ('Hele Keken') en 59 'losse plakjes Keek' laten u zien hoe weinig Nederland is veranderd: zo satirisch, hilarisch en profetisch was keek op de Week!
Van Die Dingen Ja, Van Die Dingen
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Zie hoe Cor van der Laak tweeëneenhalf uur ratelend, schuimbekkend, rollerskatend, scrabbelend en moddervechtend overhoop ligt met zijn vrouw Cock, zijn zoon Ab, met de oude AVRO, met de NS, met de rest van Nederland en met de Wereldgeschiedenis.

Van die bonusdingen:

Vijf nimmer op video of DVD verschenen extra scènes! De allereerste verschijning van Cor solo, het eerste optreden van Cor en Cock en de doorbraak van Ab als geslaagd zakenman.

Het materiaal op deze DVD werd tussen 1978 en 1984 uitgezonden door de VPRO-televisie.
Van Geilneef Tot Naaimachine
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Op deze tweeëneenhalf uur durende DVD ziet u onder meer hoe het sixties-duo Jake en fake een videoclip probeert op te nemen; hoe de regelneef, de Speelneef en de Geilneef regelen, spelen en geil zijn; hoe koningin Beatrix nog maar zes jaar oud is; hoe meneer Foppe zich een huis laat aansmeren en hoe het Theater van de Schuine Lach de klassieke klucht De Naaimachine speelt.

Koninklijke Bonus:

Voor de kinderen spelen Hetty Blok, Rijk de Gooyer, Carol van Herwijnen, Wim de Bie (als Baron tot in de Puntjes) en kees van Kooten (als tuinman Harkema) de kleuterthriller De Nieuw Koning uit 1977.

Het materiaal op deze schijf werd in de jaren 1977 en 1978 uitgezonden door de VPRO-televisie.
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100