Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Overzicht dvd's van: Urbanus
Beter 10 krisis in de lucht dan 1 in ons land.
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 21,99
Aantal Video's: 1
Prijs: €21.00
Het één Oog in, het andere Oor uit!
- TV-show rond het 10 jarig artiestenjubileum van Urbanus. - Deze TV-show van Urbanus overklast vrijwel alles wat de Dienst Ontspanning van de BRT tot nog toe heeft afgeleverd. - De visuele mogelijkheden van beeldbandtrukage werden eindelijk op een flitsende en effektieve manier gebruikt. - De liedjes in de show (in de klas, met de belasting-ontvanger, als ridder, in een bontjas, op de wereldbol) werden stuk voor stuk inventief in beeld gebracht. - Eindconclusie: als hij met zorg wordt uitgespeeld brengt Urbanus ijzersterke, sterk visuele en heel komische TV. Citaten van TV-recensist in HUMO (1983 nummer 19). BRT-TV: 7 December 1983, VARA-TV: 20 April 1984 Het één Oog in, het andere Oor uit. 'Dit is een animatiefilmpje dat ik gemaakt heb toen ik 20 was. Het zit allemaal wat kramikkig in mekaar en humor was ook niet mijn sterkste uitlaatklep, alhoewel een nest voorbijprottende politiemannen toch al iets Urbaniaans hadden. Ik heb altijd van dit filmpe gehouden, omdat het mijn eerste echter artistieke prestatie was. Twee jaar heb ik er op mijn eentje aan gewerkt. Ik volgde les in het St. Lucas Instituut te Brussel en het was leraar Daniel Geinaert die mij de wereld van de bewegende mannekes heeft leren ontdekken. Dit werkje uit mijn jeugd zal wel nooit een Oscarnominatie krijgen, maar is toch te goed om met de vuilkar meer te geven', aldus Urbanus zelf.
De flauwste van Urbanus.
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 21,99
Aantal Video's: 1
Prijs: €21.00
´Hebben jullie mijn filmpjes al gezien?´ Urbanus is de onverbiddelijke hoofdpersoon in een televisieprogramma dat in samenwerking met ID-TV en de VARA door bijna drie miljoen kijkers is gezien. Het is een kolderiek programma waarin Urbanus op zoek is naar zijn oude filmpjes en die vervolgens in Nederland overal wil laten zien. Overal waar hij komt, vraagt hij: "Willen jullie mijn filmpjes zien?". In polderlandschappen, op winkelpromenades, op het Binnenhof, URBANUS vertoont zijn werk maar al te graag. In een groot aantal scènes ziet men Urbanus in talloze rollen en in hoog tempo over het scherm gaan.
Flauwste / Beter 10 Krisis
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
De Flauwste van Urbanus:

Een kolderiek programma waarin Urbanus op zoek is naar zijn oude filmpjes en die vervolgens in Nederland overal wil laten zien. Overal waar hij komt, vraagt hij: "Willen jullie mijn filmpjes zien?". In polderlandschappen, op winkelpromenades, op het Binnenhof, URBANUS vertoont zijn werk maar al te graag. In een groot aantal scenes ziet men Urbanus in talloze rollen en in hoog tempo over het scherm gaan.

Beter 10 krisis..

"TV-show rond het 10 jarig artiestenjubileum van Urbanus. Deze TV-show van Urbanus overklast vrijwel alles wat de Dienst Ontspanning van de BRT tot nog toe heeft afgeleverd. De visuele mogelijkheden van beeldbandtrukage werden eindelijk op een flitsende en effektieve manier gebruikt. De liedjes in de show (in de klas, met de belasting-ontvanger, als ridder, in een bontjas, op de wereldbol) werden stuk voor stuk inventief in beeld gebracht. Eindconclusie: als hij met zorg wordt uitgespeeld brengt Urbanus ijzersterke, sterk visuele en heel komische TV." - HUMO (1983 nummer 19).

DVD EXTRA: Het één Oog in, het andere Oor uit, een door de 20-jarige Urbanus zelfgemaakt animatiefilmpje. "Dit werkje uit mijn jeugd zal wel nooit een Oscarnominatie krijgen, maar is toch te goed om met de vuilkar meer te geven" - Urbanus.
Goud van Urbanus.
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
1. Coureur 2. Maurice pesten 3. Indianen 4. Bekeuring voor toeteren plus uitleg Nederlandse vlag 5. Afzetten wortel 6. Belastingen 7. Côte d'Azur 8. Dierengeluiden 9. Rarara, wie benne kiek 10. Pauze 11. Affiches plakken 12. Uitleg 'De wereld is rond' 13. Kerkbezoek 14. Het hondje Loemoemba 15. Strijkplanken 16. Tombola 17. Zebrapad en schiettent 18. Kleuterschool, Eerste sexuele ervaring 19. Kapot wiel Dit programma bevat een keuze uit de volgende programma's van Urbanus: Urbanus Live, De Flauwste van Urbanus, Urbanus in 't Echt, Beter 10 Krisis in de Lucht dan 1 in ons Land (alle eerder op video verschenen).
Hector
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Hector werd verlaten bij de geboorte. Hoewel hij 35 jaar is woont hij nog steeds in het weeshuis omgeven door kinderen, zijn speelkameraadjes. Zijn leventje kabbelt op een vredevolle en zorgenloze manier verder tot Ella, een vergeten tante overvallen door moederlijke gevoelens, zich plots herinnert dat hij bestaat. Ella neemt hem mee naar de bakkerij van haar man Archille waar hij aan het werk wordt gezet. Jos, de zoon van Archille moet zich immers kunnen concentreren op zijn levens doel, wielerkampioen worden. Ella heeft haar eigen ambities, zij wil filmster worden in Hollywood. Tot nader order moet ze zich echter tevreden stellen et het publiek van het plaatselijk theater. Hector toont zijn kwaliteiten aan de hand van onverwachte uitvindingen, zijn goede en kindelijke humor overwint elke weerstand en voert zijn hele entourage mee op het pad van het succes. Van nu af aan kan hij de liefde leren kennen.
HIEP HIEP RAHOE, LIVE IN NEDERLAND
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 21,99
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €21.00
Tien jaar lang hield Urbanus de live-optredens voor bekeken en maakte hij twee succesvolle films, werkte hij verder aan de "Urbanus stripreeks" en deed hij veel TV-shows. Van september 1995 tot juni 1997 speelde hij echter weer heel Nederland platter dan het al was. In twee theaterseizoenen zorgde Urbanus voor 247 uitverkochte theaters en dat betekende 180.000 zoekers. Deze video is de integrale versie van opnamen gemaakt in het Luxor Theater van Rotterdam en op televisie uitgezonden via RTL4 onder regie van Jop Pannekoek. De recensies in Nederland waren unaniem lovend waarvan de kop in de Telegraaf de leukste was: "Urbanus het aspirientje voor de kleine man".
Ik Ben Een Plastiek Zakskë
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 14,49
Aantal Video's: 1
Prijs: €14.00
Bekijk Urbanus nu ook thuis.
In't echt Live.
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Urbanus in het echt.
De laatste (?) theatershow van Urbanus was een ware triomf in de Belgische en Nederlandse theaters, waarbij records sneuvelden wat bezoekersaantallen betreft.
In Nederland werden 206 voorstellingen gegeven, die achter elkaar onafgebroken waren uitverkocht, het geen meer dan 150.000 bezoekers betekende.
Geen buitenlandse arties haalde dergelijke cijfers in de Nederlandse schouwburgen.

Belangrijke optredens waren natuurlijk drie keer in het beroemde theater Carre te Amsterdam.
In Belgie was het niet anders.
In alle grote theaters vonden meer dan twee voorstellingen plaats en de stad Antwerpen leverde een record van meer dan 15.000 bezoekers.
Deze opnamen vonden plaats in het Circustheater van Scheveningen op 9 en 10 december 1985 en zijn uitgezonden in twee delen via de Vara op 10 december 1987 en 3 maart 1988. De kijkcijfers waren, evenals de waarderingscijfers, weer zeer hoog.
Koko Flanel.
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Placide Smellekens leeft zijn eigen leventje. Hij woont in een caravan

en leeft van de verkoop van vogelnestkastjes die hij eigenhandig in elkaar knutselt. Op een dag komt hij tijdens een fotosessie voor één of andere modereportage toevallig in beeld. De bewuste mode-affi che geraakt overal verspreid en al snel wordt Placide aangeworven als topmannequin bij het modellenbureau Aphrodite, waar madame Germaine de plak zwaait. Hier leert hij ook de mooie Sarah kennen waarin hij de vrouw ontdekt met wie hij zijn leven wil delen en met wie hij de laatste wens van pa Smellekens in vervulling wil laten gaan. Deze hartverwarmende komedie is de meest populaire fi lm die ooit in Vlaanderen werd gemaakt.
Live
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 14,49
Aantal Video's: 1
Prijs: €14.00
Urbanus Live theatherseizioen '82-'84'Urbanus Live' werd in opdracht van Urbanus Nederland op video gezet door I.D.-TV Productions uit Amsterdam tijdens twee uitverkochte voorstellingen in de Agnietenhof van Tiel op 4 en 5 februari 1983. Deze opnamen werden samengevat voor televisie en uitgezonden door de Vara op 12 november 1983 en 3 november 1984. De kijkdichtheid en waarderingscijfers waren zeer hoog en wel resp. 14 en 7.7 en 32 en 7.5. De cijfers14 en 32 staan voor resp. 2 miljoen en 4.5 miljoen televisiekijkers. De inhoud van deze videoband is de volledige ongeknipte versie van deze twee succesvolle uitzendingen via Vara en tevens een aardige weergavevan het theaterseizoen '82-'83 in Nederland en '83-'84 in Belgie.
Meer moet dat niet zijn.
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 21,99
Aantal Video's: 1
Prijs: €21.00
Om je te verdampen van het lachen! Het allergrappigste uit de gelijknamige TV-serie die werd uitgezonden op VTM en VARA. Een stortvloed van kakelmaffe Urbanus-filmpjes, interessante onzin en knettergekke sketches. Met als bondgenoten Werther Van Der Sarren en Goedele Liekens loodst Urbanus je van de ene hilarische scène naar de andere.
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100