Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Overzicht dvd's van: Theo Maassen
TM3: Ruwe pit.
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 19.99
Aantal DVD's: 1
Prijs: €19.99
Interview
UEFA CUP
Showbizz
Dunya en Desie
RUWE PIT is de tweede release van een show van Theo Maassen! Na het succesvolle "Functioneel Naakt" is het nu de beurt aan de derde show, Ruwe Pit. RUWE PIT is voornamelijk gebaseerd op de verbazing van Theo over de excessen van onze consumptiemaatschappij.

Op de DVD staan naast RUWE PIT een interview met Hanneke Groenteman, waarin Theo nader ingaat op de achterliggende gedachten van zijn show. Ook te zien een stukje legendarische televisie met Jack van Gelder en Stan Valckx. In deze uitzending gaf Theo de gestolen UEFA Beker terug aan PSV. Nog nooit zijn hilariteit en ontsteltenis zo goed in beeld gebracht als tijdens deze gebeurtenis. Een zeer waardevol moment en een aanwinst voor deze dvd.

In Showbizz maakt Theo zijn debuut bij Albert van der Linden en in de aflevering van Dunya en Desie is Theo te zien in een totaal andere rol, dan normaal op het toneel. Al met al is RUWE PIT een waardevol document geworden van de veelzijdigheid van een van de meest populaire en veelzijdige cabaretiers van Nederland.
TM4: Functioneel naakt.
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Functioneel Naakt is een psychoanalytische striptease van de eerste orde.
De ziel van Maassen lijkt een geestelijk bordeel met de tekst 'Kutzooi' in neon op de gevel.
Tegen betaling mogen de klanten zich verlustigen aan en vermaken met de Weltschmerz van een cabaretier.
Een nerveuze, woedende eenling die uitvaart tegen de wereld die niet deugt.
Grof, hard, somber, bizar, intelligent, ontwrichtend, essentieel en confronterend in een aanklacht tegen domheid.

Op de DVD staan naast de vierde show van Theo Maassen ook zijn debuut als filmmaker.
De documentaire 'De Onterechte Kampioen'.
Een hartverscheurend portet van een amateur pantomimer die hunkert naar succes.
De Onterechte kampioen volgt Huub tijdens de internationale kampioenschappen Living Statue in Oostende, België. Het is een uitputtingsslag.
Huub heeft het zwaar, maar houdt vol. Stilstaan. Blijven stilstaan. Het moet.
Tot hij er achter komt dat de concurrentie vals speelt en hij zich niet langer kan beheersen...

Tevens staat ook de clip van het door Theo opgenomen nummer 'Doodsbedreiging' op de dvd, naar aanleiding van de arrestaties van de rappers van DHC na hun 'Hirshi Ali diss'.
Theo Maassen pikt het niet langer en geeft zijn visie op de hele zaak in een grote, lange diss naar de Nederlandse Maatschappij en de door JPB en zijn fatsoensrakkers opgelegde 'waarden en normen'.
Hij spaart niemand!

Ook het interview met Maartje van Wegen dat hij naar aanleiding van dit nummer gaf in NOVA, is opgenomen op de dvd.

"Het uiten van je mening,

Is het allerhoogste goed.

Dat is juist iets wat haat ontlaad,

En niet wat woede voedt."
TM5: Tegen Beter weten in.
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 19.99
Aantal DVD's: 1
Prijs: €19.99
De getuige is een korte film waarin Theo Maassen als wrede rechercheur te zien is en in Kortgehouden schittert Maassen naast Freek de Jonge op de planken! Het nieuwe jaar begint wel heel goed! Met Tegen Beter Weten In, de nieuwe show van Theo Maassen. Een schemerlamp, een magnetron, een wasmachine en een lading schoenen: een hele huisraad staat achter cabaretier Theo

Maassen op het toneel opgesteld. Lange tijd weet je niet wat de functie van dit materiaal is, maar gaandeweg de voorstelling Tegen beter weten in kom je erachter dat dit spullen zijn van zijn overleden ouders. Dood, eenzaamheid en de zin van het leven vormen de thema's van Tegen beter weten in. Maassen koppelt dit alles aan gebeurtenissen in onze huidige maatschappij, die zijn eenzaamheid alleen maar doen versterken?

De rode draad in het verhaal is het overlijden van zijn ouders en zijn broertje. Meeslepend verhaalt Maassen over het te vroege sterven van zijn moeder, om daar vervolgens incorrect overheen te grappen. De Eindhovense cabaretier laat zien dat hij werkelijk alles met zijn publiek kan doen: hij weet de zaal stil te krijgen met sentimentele verhalen en interessante observaties, om iedereen meteen daarna wéér tot een onbedaarlijk lachsalvo aan te zetten. Met originele grappen, die vaak naast humor ook een wrange waarheid in zich herbergen?

Theo Maassen heeft onlangs de Prins Bernhard Cultuurfonds Theater Prijs gewonnen. De jury was er unaniem van overtuigd dat Maassen op dit moment, en in dit tijdsgewricht, de grootste Nederlandse kleinkunstenaar is".
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100