Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Overzicht dvd's van: Sanne Wallis de Vries
Sop en Zin
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
Sop: Na het winnen van zowel de jury- als de publieksprijs van het Leids cabaret festival volgde in november '97 de première van haar eerste avondvullende programma onder de titel Sop.
De ontvangst door pers en publiek was overweldigend.
Het was lang geleden dat een jonge cabaretière zo unaniem positief werd begroet.
Deze videoband bevat de integrale versie van het 'historisch debuut' (AD) van Sanne Wallis de Vries, waarover Trouw schreef: '...het kan niet anders of haar staat een grote theatertoekomst te wachten'.

Zin: Zin in een gesprek? Over hoe te leven en waartoe?
Je hebt erover nagedacht.
Je bent er uit.
Je weet precies wat je te zeggen hebt, in precies het goede gezelschap.
Eh ja. Veel zwijgen dus.
Niks mis mee, maar je weet toevallig wel exact wat ons te wachten staat met die gestaag groeiende wereldbevolking en wat er moet gebeuren met de lastige bejaarden ooit die we straks gaan krijgen: zij die in de jaren '60 jongeren waren.
Bovendien weet je alles van dikke oksels en het causale verband daarvan met de vluchtelingenstroom.
Maar Sanne zwijgt niet langer. Sanne heeft Zin.
Stuk
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 22.99
Aantal DVD's: 1
Prijs: €22.99
STUK, de opvolger van de succesproducties SOP en ZIN, kreeg zeer goede recensies. Unaniem was de mening dat Sanne Wallis de Vries verder gaat daar waar de andere cabaretiers stoppen. Of zoals het Algemeen Dagblad het zei: Sanne slaat theaterwetten aan puin.
STUK bestaat uit twee stukken, het ene voor en het andere na de pauze. Het stuk voor de pauze wordt gebracht door het stuk van het hedendaagse nederlandse cabaret, Sanne zelf. Na de pauze zal zij muzikaal begeleid worden door twee mannelijke stukken. De verschillende stukken voor en na de pauze zijn op hun beurt weer verdeeld in verschillende stukken, die veelal het thema "stuk", in de zin van "kapot" behandelen. Als iets stuk is, betekent dat dat iets in delen gezien kan worden, in stukken. Dit heeft voordelen. Bovendien is iets wat stuk is, zwanger van een nieuw begin. Een opbouwende voorstelling dus, als het goed is, als het goed gaat, als u er bij blijft. Blijft u erbij? Dan zult u een werkstuk zien zoals niet eerder vertoond.
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100