Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Overzicht dvd's van: Jochem Myjer
Adéhadé
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Extra's: interviews, Jochem in slow motion, Jochem bij de kapper.
Hoezo onthaasten? dat doe je thuis maar!
Bij 'Adéhadé' (actief de hele dag/ Alle dagen heel druk) gaat alles in de overdrive. ook nu zullen er bekende Nederlanders met stem en lichaam de revue passeren, wordt de muzikaliteit uitgebouwd en komt er een pauze, waarin de jonge 'turbocabaretier' en zijn publiek een héél klein ogenblik rust worden gegund.
Kortom, er zal weer ge-partyed worden.

Bijzonderheden: Jochem Mayer won in 1997 het Groninger Studenten Cabaret Festival, was in diverse TV-programma's te zien en werkte mee aan het VARA-radioprogramma 'Spijkers Met Koppen'.
Regelmatig presenteert hij als vervanger van Dolf Jansen, het radio 3 FM programma 'Leuk is Anders'.
Yee-Haa!
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 19.99
Aantal DVD's: 1
Prijs: €19.99
De pers en het publiek zijn unaniem over deze opvolger van 'Adéhadé'. Het is een hilarische achtbaan vol stemmetjes, opzwepende muziek, motorisch gestoorde dansjes en natuurlijk Jochem’s sublieme imitaties van bekende Nederlanders. En dat alles in het onnavolgbare tempo van de met stip snelste komiek van Nederland, Jochem Myjer.

Jochem Myjer won in 1997 het Groninger Studenten Cabaret Festival en 'en oogstte met zijn eerste twee programma's 'Gegabber' en 'Adéhadé' ook al veel succes. De pers over Jochem Myjer: Hij wil dat zijn publiek zich verbaast en lacht, van begin tot eind. Dat lukt hem in een vrijwel vlekkeloos programma.

Patrick van den Hanenberg in De Volkskrant, 25 november 2004. Het is een avondje adem happen op hoog hilarisch niveau.

Arno Gelder in het Algemeen Dagblad, 17 november 2004.
Wie bij Jochem Myjer als een zuurpruim naar binnen gaat en niet vrolijk naar buiten komt, moet zich maar eens laten nakijken. Een zaal van Jochem Myjer zindert al ruim voor aanvang. En vanaf het moment dat het opwindsleuteltje uit zijn rug wordt gehaald en hij vioolspelend het podium opknalt is het een feestje.

Ruud Buurman in het Utrechts Nieuwsblad, november 2004. YEEE-HAA! is een knaller. Met zijn 27 jaar reikt Myjer in zijn derde programma naar de top, met name omdat nagenoeg alles klopt in de samenhang met de elementen van een lichtdecor, de technische foefjes en het uitserveren van de trucs.

Jacques J. D’Ancona in het Dagblad van het Noorden, 27 november 2004 Er zijn weinig voorstellingen dit seizoen waarbij zo hard en zo veel gelachen kan worden. Tot en met de laatste seconde van de toegift. Myjer zorgt ervoor dat je met een hoge dosis Yeeehaa- gevoel het theater verlaat.
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100