Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Overzicht dvd's van: Javier Guzman
100% AB Show
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 27.50
Aantal DVD's: 1
Prijs: €27.50
Er bevinden zich vele extra's op de DVD. Afleveringen 1 t/m 10 , met onder andere : Tussen kunst & kitsch - Aangepaste smartlappen - De binnenloper - Specialistenkoppel Antje & Gerda - Casting actrices Turks Fruit - Eerste naakte Allochtoonse vrouw - Spraakmakende interviews - 100% Onaangepaste scènes.
Bot
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Walkman, Dingen Doorkrijgen, Vooruitgang Niet Goed, Bijlmer, Integratie, Tolerantie, Emigreren, We Worden Dommer, Improvisatie, Evolutie, De Zit, Debuut, Vluchten, Vooruitgang & Wetenschap. Met zijn soloprogramma 'BOT' reisde hij avond aan avond langs de bomvolle Nederlandse theaters en schouwburgen. Van een van de laatste optredens op 3 mei 2004 in de schouwburg van Tilburg zijn de camera's binnengehaald en is deze unieke registratie gemaakt. Javier is op het einde van zijn tournee, volledig in zijn element. Hoor hoe het publiek in de stampvolle zaal de opname tot een historisch hoogtepunt lacht en klapt. Javier op zijn scherpst, Javier op zijn best.

Guzman deelt uit 3
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Multimegatalent Javier Guzman is niet te stuiten. Na het winnen van publieks- en juryprijs van het Leids Cabaret Festival 2002 kan niemand meer om hem heen. Nog datzelfde jaar mocht Javier als nieuw idee een sinterklaasconférence voor de VARA televisie maken. Naar deze uitzending GUZMAN DEELT UIT keken maar liefst 1 miljoen mensen. Deze inmiddels nieuwe Sinterklaas traditie wordt dit jaar voortgezet met 'Guzman deelt uit deel drie'.
Guzman deelt uit Deel 1 t/m 3
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Javier Guzman- Guzman Deelt Uit I , II & III”
Javier Guzman verzorgde van 2002 t/m 2003 de Sinterklaasconference voor de VARA. Deze uitzendingen zijn nu in één luxe box verkrijgbaar!
Bijzondere extra’s en deel II is nog niet eerder verschenen!
Ton zuur.
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 19.99
Aantal DVD's: 1
Prijs: €19.99
1. Ton Zuur.
2. Alleen.
3. Gehandicapten.
4. Spotjes.
5. Lui Door Techniek.
6. Onzinnig.
7. Telemarketeerd.
8. Geen Mensen, In Functie.
9. Andere Tijden.
10. Vrijheid.Kookles met Javier Guzman.
Na eerst de CD is in de laatste week van december ook de DVD verkrijgbaar van Javier Guzmans meest recente theatershow.
Ton Zuur was een man die na 2½ jaar dood in zijn flat gevonden werd. Een onopvallend klein berichtje in de krant dat als basis dient voor de gelijknamige voorstelling van Guzman, de opvolger van het uiterst succesvolle theaterprogramma Bot.

Een uitgangspunt dat een aanvankelijk hilarisch maar gaandeweg steeds schrijnender verhaal oplevert over de maatschappij, het individu en de technologie. ?Je heet Ton Zuur, En daar lig je dan. Twee en een half jaar morsdood in een flat in Rotterdam, voordat je eindelijk gevonden wordt.
Ton Zuur, de vergeten mens.
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100