Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Overzicht dvd's van: Hans Dorrestijn
Cirkels
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 9.99
Aantal DVD's: 1
Prijs: €9.99
Cirkels is de eerste DVD van Hans Dorrestijn ooit! Cirkels is ook nog eens de eerste voorstelling die Dorrestijn maakte met Martin van Dijk. Hij schreef niet alleen de meeste muziekjes, die de Dorrestijn-teksten als vanzelfsprekend ondersteunen, maar zingt ook een paar soli. Cirkels is genoemd naar de Nederlandse tekst, die Rob Chrispijn lang geleden voor Herman van Veen schreef op The windmills of your mind. Dorrestijn zingt dat nummer ook, als een introvert intermezzo tussen zijn eigen liedjes. Het is een poëtisch moment tussen veel droogkomische gekkigheid, die een breed gebied bestrijkt: van een college over de vegetarische krokodil tot een verhandeling over de vraag welke takken van sport nuttig zijn en welke niet. Hij is een montere misantroop geworden, die zich nu overal doorheen slaat.

Omdat CIRKELS, voor het eerst op dvd wordt uitgebracht van Dorrestijn en omdat hij dit jaar 65 jaar is geworden is wordt er dit jaar door alle media extra veel aandacht gegeven aan het verschijnen van de dvd.

RTL Boulevard heeft al stukken uitgezonden, vara cabaret zal aandacht besteden aan het verschijnen van de dvd. Hans

Dorrestijn zal optreden bij Claudia (3fm). Naar aanleiding van de dvd verschijnt er in de zaterdagbijlage van de Volkskrant een uitgebreid interview met Martin van Dijk en Hans Dorrestijn.

Enkele reacties uit de Vaderlandse pers: Wat een geluk dat Dorrestijn zo ongelukkig is, bloedstollend mooi, met topmuzikant Van Dijk (de Volkskrant). Kurkdroog, ingehouden en frappant raak, excellente pianist (De Telegraaf). Dorrestijn lijkt nu, meer dan ooit, plezier te putten uit het effect van zijn schrijfsels (NRC Handelsblad).
Gesmolten Ijsberen
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 14.49
Aantal Video's: 1
Prijs: €14.49
Dorrestijn zit eenzaam op de Noordpool, daar speelt dit theater programma zich af.
Echter de titel is overdreven en daar verontschuldigt Dorrestijn zich dan ook voor.
In het hele stuk komt geen gesmolten ijsbeer voor, wel een in elkaar gezakte pinguin!
Wat komt er op deze video aan de orde?
Wat er altijd aan de orde komt: liefde, het huwelijk, eenzaamheid, buitenlandse reisjes en uiteraard veel ijs en sneeuw.
Maar ook heel gezellige dingen zoals koekoeksklokken, zaktelefoons, in het water gevallen vakanties en anti-depressiva.
Het naakte bestaan
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 9.99
Aantal DVD's: 1
Prijs: €9.99
Verdriet, treurnis, echtscheiding en zelfmoord. Perfecte onderwerpen voor een komische avond met Hans Dorrestijn en

Martin van Dijk. Hoe meer leed, hoe meer vreugd. Zwartkijker Dorrestijn en pianist Van Dijk komen na Cirkels terug met

hun tweede programma, Het naakte bestaan. Pias presenteert dan ook met trots de tweede dvd van Hans Dorrestijn en

Martin van Dijk.

Door een noodlottig toeval zijn Hans Dorrestijn en Martin van Dijk opgenomen in dezelfde kliniek. Ze slaan zich manmoedig door dit verblijf in het gekkenhuis heen. Ze mogen dan wel van slag zijn, hun gevoel voor humor zijn ze niet kwijt.

Omdat Het Naakte Bestaan, voor het eerst op dvd wordt uitgebracht van Dorrestijn en omdat hij dit jaar 65 jaar is geworden is wordt er dit jaar door alle media extra veel aandacht gegeven aan het verschijnen van de dvd.

RTL Boulevard heeft al stukken uitgezonden, vara cabaret zal aandacht besteden aan het verschijnen van de dvd. Hans

Dorrestijn zal optreden bij Claudia (3fm). Naar aanleiding van de dvd verschijnt er in de zaterdagbijlage van de Volkskrant een uitgebreid interview met Martin van Dijk en Hans Dorrestijn.

Enkele reacties uit de Vaderlandse pers: Jubilaris Hans Dorrestijn strooit nog altijd pareltjes (de Volkskrant). Hun lijzige voordracht en hun zouzakkerige lichaamstaal maken hen tot een droggkomisch tweetal, waarin Doorestijns tekstgrappen gehaaider zijn dan ooit (NRC Handelsblad).
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100