Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Overzicht dvd's van: Ernst van der Pasch
Scherp blijven
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 18.99
Aantal DVD's: 1
Prijs: €18.99
Aflevering Klokhuis, korte documentaire, soundcheck, voetbalwedstrijd Ernst met commentaar van Evert ten Napel! Scherp Blijven is een voorstelling over liefde en vriendschap, over verbazing en cynisme, over schoonheid en terrorisme, over vrouwen en paarden. Een hoopvol programma boordevol overlevingstips voor de Beginnende Levensgenieter. Ernst van der Pasch is onder meer bekend van Klokhuis en Hard Gelach!

Weg
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Hoewel Ernst van der Pasch al toe is aan zijn derde avondvullende programma is hij nog steeds relatief onbekend. Doodzonde, want hij maakt prachtige, ingetogen voorstellingen die een gevoel van intimiteit oproepen.
Een voorstelling van Ernst is als een avond doorbrengen met die vriend, die je zijn diepste angsten en frustraties verteltover zijn ongeboren kind, boodschappen doen en de wereld. Het gaat dus ergens over, maar het hoeft niet altijd ergens over te gaan. Ernst is een romanticus. Dat blijkt uitzijnteksten en uit de onderwerpkeuze. Maar aangezien er over de liefde niet genoeg mooie liedjes geschreven kunnen worden, verveelt het geen moment.
Net zoals zijn grappige, vaak filosoflsche gedachtekronkels.
Heerlijk zo'n jongen die gewoon alles eruit gooit wat erin hem opkomt.
Ze bestaan dus toch; mannen die kunnen communiceren en zich kwetsbaar op durven te stellen.
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100