Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Overzicht dvd's van: Arie en Silvester
200 %
Nieuwsfoto
Adviesprijs: 19.99
Aantal DVD's: 1
Prijs: €19.99
Sommige cabaretiers zijn scherpschutters: ze wachten op een mooi moment, leggen langzaam aan, weten zeker dat ze zullen raken en pas dan halen ze de trekker over. Arie en Silvester hanteren echter mitrailleurs: ze schieten veel en meestal is het raak. De vorige show van Arie en Silvester duurde vaak meer dan tweeëneenhalf uur, en daarna was het pauze. Sommige artiesten hebben kwaliteit, maar wij geven kwantiteit! aldus de heren. Ze zijn inmiddels ervaren comedians en zoals een bekend Arie en Silvesteriaans spreekwoord zegt: Oude violen spelen mooier dan nieuwe!Helaas spelen Arie en Silvester geen viool, maar cabaret. Een recensent wist het treffend te verwoorden toen hij schreef: Arie en Silvester hebben een hype overleefd en behoren bij het beste wat cabaret op dit moment te bieden heeft. Onzin!, reageerden Arie en Silvester. Geen valse beloftes, pretenties, boodschap, geen vorm, geen inhoud of overdenkingen. Geen emoties, slapte, repetities, schaamte, schroom en al helemaal geen genade. Ze zetten alles op alles. Ze brengen meer dan mogelijk is. Ze gaan helemaal leeg want Arie en Silvester geven nu eenmaal geen 100%.
Rammen
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Arie & Silvester zoeken voor hun derde dvd naar jong van hart, leeftijd of ziel beschikkende Kijker M/V.
Heb jij tijd en zin om achterover te leunen en een lekker avondje cabaret te kijken?
Ga dan naar je oma op visite! Arie en Silvester doen al jaren wat zij willen en deze keer willen ze dat je alles geeft wat je in je hebt, simpelweg omdat zij dat ook doen. Dus pak de chips en de cola en ga d'r maar eens fout voor zitten.
Dus ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie, stop dan als de gesmeerde bliksem deze dvd in je speler!
De heren zullen je dan zo snel mogelijk persoonlijk komen toespreken.
Samengevat
Nieuwsfoto
Aantal DVD's: 1
Prijs: €14.95
Met o.a. wegens ziekte uitgesteld, Kloten!
En nog veel meer extra extra's!!
EEns in de zoveel tijd staat er een cabaretduo op dat vernieuwend is, verfrissende teksten heeft, uitverkochte zalen trekt en een voorbeeld is voor menig cabaretier. Ooit zal die tijd komen, tot die tijd zult u het moeten doen met Arie & Silvester.

Op deze DVD staat het bewijsmateriaal dat Arie & Silvester definitief niet tot de gevestigde orde behoren.
Vet!
Nieuwsfoto
Aantal DVD/Video's: 1
Prijs: €14.95
DVD Extra's Storing, Foto's, Arie & Silvester? Arie en Silvester weten regelmatig de vinger op de gevoelige plek te leggen. Een ding is zeker: zodra ze op het podium staan hebben ze het naar hun zin. Nu het publiek nog. Met veel succes speelden ze hun tweede programma KLOTEN! voor zeker tweehonderd zalen. Recensies die destijds in de krant verschenen waren lovend tot briljant. Vooral de recensie over Metallica mocht er wezen. "Het zaad spettert als het ware in het rond" Dedemsvaartse Courant "Never a dull moment!" Dagblad De Limburger "Bij Arie en Silvester valt voor iedereen wat te lachen" Goudsche Courant
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2020
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100