Leden:Wachtwoord vergeten?
Registreren
Actueel:
 
 
Overzicht cd's van: Wilko Terwijn
Oudejaars stand-up 2003/2004
Nieuwsfoto Adviesprijs: Adviesprijs: €17.99Alle podia van Nederland, van groot festival tot kleine zaal, hebben al met Wilko kennis kunnen maken. Zo speelde hij o.a. op Lowlands, de Uitmarkt, Noorderzon Festival, Bevrijdingsfestival in Wageningen, de Heineken Dance Event e.v.a. en heeft hij een vaste plaats in de stand-up theatershow van de Comedy Explosion.

Bewapend met een microfoon hakt Wilko zich door het afgelopen jaar heen, met als gevolg: een vlijmscherpe autopsie van 2004.
Geen discriminatie en geen verdeling, want alles en iedereen krijgt er evenveel van langs. Als een chef-kok drukt hij fijn zeezout in de talloze stinkende wonden van het afgelopen jaar.

Persoonsbeveiliging of onderduiken helpt niet, want hier is WilkoTerwijn op CD!!!Als extra de complete show van 2003 en nog meer deleted scenes.
Oudejaars stand-up 2005
Nieuwsfoto Wilko Terwijn behoort al jaren tot de top van de Nederlandse Stand-up Comedy. Gewapend met een microfoon loodst hij het publiek mee in zijn scherpe, maar verwrongen geest, waar in iedere bocht wel een vreemde gedachtekronkel schuilt. Niets ontziend fileert hij, waar gefileerd moet worden en is niet bang voor een afwijkende mening. Wilko is altijd actueel en vernieuwend, waardoor geen enkele show hetzelfde zal zijn. Een unieke avond is het kenmerk van echte Stand-up comedy. Met zijn vermogen tot relativering en zijn aanstekelijke cynisme neemt hij het publiek mee naar de rommelzolder van zijn geest.

In deze show geeft Wilko zijn eigen kijk op meest nutteloze onderzoek van het jaar, de paus ( oude en nieuwe), Samir A., de Hofstad groep, Balkenende, Talpa en de wereldwijde achteruitgang van des mensch intelligentie….

Wilko Terwijn was onder meer te zien op: Yorin's Stand-up 2004, The Comedy Factory, AT5 stand-up 2003, NCRV's De vreemde eend, Lowlands, A Big Night of Comedy, Laughing Matters, Het internationale comedy festival "Maulhelden" in Berlijn, The Comedy Store in Los Angeles., The Comedy Cellar in New York, Cobb's Comedy Club in San Fransisco, London, Birmingham, Kaapstad, Curacao, Antwerpen, De Gentse Feesten, Het Noorderzon festival, Diligentia, De Kleine Komedie, Nieuwe de la Mar, De Koninklijke Schouwburg Den Haag, Noorderslag en ga zo maar door...
Alle rechten voorbehouden: © Copyrights Cabaretmagazine.nl 2003 - 2019
Disclaimer - Twitter - Facebook - Contact
customer service software technical support
Live Chat by Comm100